Tovább folytatódik Örökség Műhely kerekasztal-beszélgetés sorozatunk

A hagyomány az embernek visszaadja önmagát.” Hamvas Béla

HAGYOMÁNY, ÖRÖKSÉG, KÖZÖSSÉG – MIT JELENT MINDEZ A GYAKORLATBAN ÉS A 21. SZÁZADBAN?
Örökség Műhely kerekasztal-beszélgetés

A 2023-as esztendőben is tovább folytatódik az Örökség Kultúrpolitikai Intézet Örökség Műhely kerekasztal-beszélgetés sorozata. Az Intézet az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is ismeretterjesztő témákkal, s neves előadókkal készül közönségének. Örökség Műhely’23 elnevezésű programsorozatunk első rendezvényére 2023. január 17-én, kedden délután 14:20-tól a Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola A pajtától a múzeumig - új közösségi terek a közgyűjteményekben, a közművelődésben és a népfőiskolai mozgalomban című egész napos rendezvényének keretein belül kerül sor a kápolnásnyéki Liszt Művészházban. (Kápolnásnyék, Vörösmarty Mihály utca HRSZ.: 54/6.)

 

A HAGYOMÁNY, ÖRÖKSÉG, KÖZÖSSÉG – MIT JELENT MINDEZ A GYAKORLATBAN ÉS A 21. SZÁZADBAN? című Örökség Műhely kerekasztal-beszélgetésen részt vesz Sebő Ferenc Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas énekes, népzenekutató és építészmérnök; a Hangvető alapítója, s a Halmos Béla Kollégium vezetője, Liber Endre népzenész; Rodics Gergely térségfejlesztési szakmérnök, tájgazdálkodási szakember, modernizált csűrtulajdonos; s Novák Péter zenész, színész, illetve rendező. A kerekasztal-beszélgetést Rodics Eszter, a Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola elnöke moderálja.

A nyilvános rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várunk, ám a helyszín korlátozott befogadóképessége miatt a részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, a részvételi szándékukat 2023. január 13-ig e-mailben, az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen jelezzék.


Az Örökség Műhely rendezvénysorozat a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

Eseménynaptár

Április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Kiadványok megrendelése


 

Hírlevél feliratkozás


A Magyarság Kulturális Fővárosa Program előkészítését a Miniszterelnökség támogatja.


Tájékoztató rendezvényeken készülő fényképfelvételekről és azok felhasználásáról:
Az Örökség Kultúrpolitikai Intézet tájékoztatja a rendezvényein résztvevőket, hogy az eseményeken kép- és hangfelvételeket készíthet.
A rendezvényeken részt vevők az azokon való részvétellel elfogadják és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy róluk kép- és hangfelvétel készüljön. Tudomásul veszik, hogy a rendezvényen készült fotókat az Intézet a honlapján és közösségi média oldalain a rendezvény népszerűsítése, a rendezvényről tájékoztatás céljából felhasználhatja.
A rendezvényről készült felvételeket az Intézet jogosult átadni a rendezvény fellépőinek, szereplőinek honlapjukon és közösségi média oldalaikon történő felhasználásra.
A fényképek törlése indokolt esetben kérhető az info@oroksegintezet.hu e-mail címen.

©2024 Örökség Kultúrpolitikai Intézet, 1092 Budapest, Ferenc körút 14. | Tel.: 06 20 388 2348 | E-mail: info@oroksegintezet.hu |