Hazánk és a Kárpát-medence magyar vonatkozású kiállítóhelyei három új kiadványba gyűjtve

Az Örökség Kultúrpolitikai Intézet a 2014-es Mozaik Múzeumtúra program keretében készítette el a 300 múzeum és kiállítóhely Magyarországon című kötetet, amely most három újabb kiadvánnyal egészült ki. Az új kötetek más-más szempontok alapján rendszerezik hazánk és a környező országok kiállítóhelyeit. A könyvek megvásárolhatók az Alexandra és a Libri könyvesboltokban, számos múzeumban és Tourinform irodában, valamint közvetlenül a kiadótól is 30 %-os kedvezménnyel (+ postaköltség), érdeklődni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

A 150 kiállítóhely és a kulturális látnivaló Magyarország tavainál című kötet négy nagy tavunk (Fertő tó, Balaton, Velencei-tó, Tisza-tó) környékén található látnivalókat mutatja be. Célja, hogy hasznos útitársként szolgáljon az ezekre a kiemelt turisztikai helyszínekre tervezett látogatások során, és hozzájáruljon a szabadidő minőségi eltöltéséhez, legyen szó akár egyszerű kikapcsolódásról, akár aktív pihenésről. Ára: 1500,- Ft.

Az 500 múzeum és kiállítóhely a Kárpát-medencében című kötet a legfontosabb magyarországi, valamint magyar vonatkozású határon túli múzeumokat és kiállítóhelyeket mutatja be. Célja, hogy átfogó képet nyújtson a magyar múzeumi szféráról, felmutatva annak sokszínűségét, jól ismert és rejtett értékeit, érdekességeit, s hogy ezáltal a benne szereplő intézmények közelebbi megismerésére, felkeresésére ösztönözze olvasóját. Ára: 4700,- Ft.

A 300 Museums and Exhibiton Spaces in Hungary című angol nyelvű kötet a legfontosabb magyarországi múzeumokat és kiállítóhelyeket mutatja be a hazánkba érkező külföldi turisták számára. Ára: 3200,- Ft.

Részletesebb információk a "Kiadványok" menüpontban olvashatók a három kötetről.

Eseménynaptár

Április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Kiadványok megrendelése


 

Hírlevél feliratkozás


A Magyarság Kulturális Fővárosa Program előkészítését a Miniszterelnökség támogatja.


Tájékoztató rendezvényeken készülő fényképfelvételekről és azok felhasználásáról:
Az Örökség Kultúrpolitikai Intézet tájékoztatja a rendezvényein résztvevőket, hogy az eseményeken kép- és hangfelvételeket készíthet.
A rendezvényeken részt vevők az azokon való részvétellel elfogadják és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy róluk kép- és hangfelvétel készüljön. Tudomásul veszik, hogy a rendezvényen készült fotókat az Intézet a honlapján és közösségi média oldalain a rendezvény népszerűsítése, a rendezvényről tájékoztatás céljából felhasználhatja.
A rendezvényről készült felvételeket az Intézet jogosult átadni a rendezvény fellépőinek, szereplőinek honlapjukon és közösségi média oldalaikon történő felhasználásra.
A fényképek törlése indokolt esetben kérhető az info@oroksegintezet.hu e-mail címen.

©2024 Örökség Kultúrpolitikai Intézet, 1092 Budapest, Ferenc körút 14. | Tel.: 06 20 388 2348 | E-mail: info@oroksegintezet.hu |